Привітали жінок з нагоди свята - Міжнародного жіночого дня

07.03.2023

7 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської РВА Анатолій РИСЦОВ, перший заступник голови райдержадміністрації Зоя КИСЬ привітали жінок зі святом весни та висловили їм слова щирої поваги та вдячності.

«Сьогодні на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт. Чимало жінок боронять фронт долучившись до лав ЗСУ, інші - забезпечують міцний тил. Кожна докладає зусиль у боротьбі з ворогом. І робить це так, як уміє найкраще.

Низький уклін вам і велика вдячність за підтримку, піклування й допомогу. Ви крізь роки і випробування несете доброту, ніжність і милосердя. Мотивуєте, надихаєте, даруєте надію і віру у власні сили, і щасливе майбутнє», - зазначив Юрій ЯЦИНА.

Керівники району побажали представницям прекрасної статі Миру і Перемоги, злагоди і добробуту в сім’ях, щасливої долі, міцного здоров’я, любові, душевного тепла та здійснення всіх бажань.

З нагоди свята кращих представниць Богодухівщини привітали квітами та солодкими подарунками, а також нагородили спільними Почесними грамотами та Подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації за сумлінну працю, активну громадянську позицію, мужність і самовідданість, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану.

Більше фото