Привітали з професійним святом колектив Богодухівської гідрометеорологічної служби

19.11.2018

У кожного українця є звичка – вранці ознайомитися з прогнозом погоди. Влітку ми чекаємо повідомлення, про довгоочікуваний дощ, а взимку – коли закінчаться люті морози та хурделиця. За цією інформацією стоїть цілодобова праця працівників гідрометеорологічних станцій. Від своєчасного надання об’єктивної гідрометеорологічної інформації залежить ефективність ведення господарської діяльності у різних галузях економіки.

Сьогодні, голова районної ради Сергій Панов та керівник апарату райдержадміністрації Ірина Розтягай привітали з професійним святом, «День працівників гідрометеорологічної служби», колектив Богодухівської гідрометеорологічної служби.

Асташкова Віра Михайлівна, технік-метеоролог, яка присвятила все життя цій роботі, була нагороджена почесною грамотою, за багаторічну плідну працю і виконання своїх службових обов’язків.

Шановні працівники – дякуємо Вам за те, що ви вчасно інформуєте нас про погодні зміни, адже вчасно подана інформація дозволяє нам уникнути багатьох проблем, а часом і жертв. Без вашої праці неможлива злагоджена робота авіації, дорожнього транспорту, міського господарства, підприємств промисловості.

Бажаємо вам добра і миру, злагоди і оптимізму! Щоб кожен день був сонячним, продуктивним та успішним!

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.