Привітали працівників прокуратури Богодухівського району

02.12.2021

02 грудня голова Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНА разом з заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрієм КУЗУБОМ та Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ привітали працівників прокуратури Богодухівського району з нагоди професійного свята Дня працівників прокуратури України.

В своєму вітальному слові Юрій ЯЦИНА зазначив: «Від Вас та Вашої роботи великою мірою залежить збереження у нашому районі стабільності, злагоди та спокою, а також дотримання прав і свобод кожного громадянина. Нехай Ваша принциповість та непохитність у служінні Закону та Справедливості, помножені на мудрість і знання, увінчуються позитивними досягненнями в ім’я процвітання незалежної, правової та демократичної України та її громадян».

«У цей день ще раз від щирого серця бажаю усім працівникам прокуратури, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої держави!», - додав Юрій Дмитрович.

Кращих працівників прокуратури Богодухівського району відзначили спільними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації, та грамотами Богодухівської міської ради.