Привітали працівників освіти району

04.10.2018

Сьогодні, 04 жовтня, напередодні Дня працівника освіти, який відзначається щорічно у першу неділю жовтня, освітян району привітав голова районної ради Сергій Панов.

У вітальному слові Сергій Панов наголосив: «Розвитку освіти ми приділяємо особливу увагу, і прагнемо забезпечити як можна кращими умови для праці вчителів, а учнів для навчання. Від вас залежить, хто завтра очолить державу і стане на захист батьківщини. Я вдячний кожному з вас за працю, мудрість і терпіння. Прийміть щирі і теплі вітання з нагоди вашого професійного свята».

Зі словами вітань до педагогів долучились: голова районної державної Володимир Шаров, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, начальник відділу освіти Ірина Повойко.

З нагоди професійного свята кращі працівники освіти були нагороджені грамотами та подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації, а також, Костянтин Назарович Дем’яненко отримав відзнаку Харківської обласної державної адміністрації.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.