Привітали працівників енергетичної галузі з професійним святом

22.12.2021

Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає коли дні найкоротші, а ночі найдовші в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Це, у свою чергу, підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства.

Сьогодні, 22 грудня, з нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом із заступником голови Богодухівської районної ради Русланом СВІТЛИЧНИМ та заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрієм КУЗУБОМ привітали  енергетиків з професійним святом.

Юрій ЯЦИНА у своєму зверненні висловив слова поваги і вдячності за нелегку працю, а також зазначив: «Ваша робота дуже важлива. Завдяки вам у наших будинках тепло та світло, цілодобово працюють лікарні, магазини та великі промислові підприємства. Від вас залежить життєздатність усіх галузей економіки та комфорт кожної людини. Від вас дійсно залежить настрій людей, їхня робота, їхній побут. Низький вам уклін за все, що ви робите!».

«Бажаю Вам нових творчих злетів і здобутків, нескінченної енергії в душі, а професіоналізм енергетиків і в подальшому примножує могутність нашої незалежної держави України!», - сказав Юрій Дмитрович.

Кращих працівників енергетичної галузі району, за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток електроенергетичної галузі та з нагоди професійного свята – Дня енергетика було відзначено спільними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації.