Привітали медиків Богодухівського району з їх професійним святом

17.06.2021

Щорічно, у третю неділю червня, відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

З нагоди професійного свята медичних працівників привітали заступник голови Богодухівської районної ради Руслан Світличний та начальник відділу освіти та охорони здоров’я Богодухівської районної державної адміністрації Вікторія Лукашова.

Вітальні слова в адресу медичної спільноти висловив Руслан Світличний, який подякував медикам за їх професійну майстерність, чуйність, доброту та побажав міцного здоров'я, благополуччя, успіхів в роботі, щастя, добробуту, довгих років життя та вдячних пацієнтів! Вітання супроводжувалися врученням відзнак.

Спільними грамотами та подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації було нагороджено найкращих медичних працівників.

Крім того, медикам було подаровано музичні привітання у виконанні учасників художньої самодіяльності Богодухівського районного будинку культури Л.Криворучко, О.Михайлюченко, А.Голубничого.

Більше фото