Привітали медиків Богодухівського району з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника

16.06.2022

Професія медика була, є, і буде однією з найблагородніших, адже споконвіку більш ніж якісь надбання цінувалося здоров’я людини.

Сьогодні лікарі працюють у надважких умовах, ризикують власним життям, продовжують якісно виконувати свої професійні обов’язки,  проявляють особисту мужність і самовідданість у ході збройної агресії російської федерації проти нашої держави надаючи допомогу як Збройним Силам України так і цивільному населенню.

Напередодні Дня медичного працівника голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, перший заступник голови Богодухівської райдержадміністрації Зоя КИСЬ, начальник відділу освіти та охорони здоров’я Богодухівської районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА привітали представників медичної галузі з професійним святом.

Подякували за жертовну працю і врятовані людські життя, за повернуте пацієнтам здоров’я, за людяність та співпереживання та нагородили спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації кращих медичних працівників.