Привітали кращих культурно-мистецьких працівників району

07.11.2019

Сьогодні, 7 листопада, голова Богодухівської районної ради Сергій Панов разом із першим заступником голови районної державної адміністрації Валентиною Зиряновою та завідувачем сектора культури РДА Аллою Волошко привітали кращих культурно-мистецьких працівників району із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Незважаючи на непростий шлях розбудови молодої Української держави, національна культура зберегла свою унікальність, духовність та самобутність. Зараз вона є одним із вирішальних чинників зміцнення державності, національного відродження та об’єднання навколо спільних цінностей.

Вітаючи працівників культури із професійним святом, керівники району подякувати їм за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність і побажали натхнення, творчих злетів та реалізації професійних амбіцій.

За вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури і самодіяльної творчості, збереження традицій українського народу, активну культурно-просвітницьку діяльність, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва кращі працівники культури району були нагороджені Почесними грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.