Привітали до Дня Збройних Сил України

06.12.2022

День Збройних сил України - це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше.

Сьогодні, 6 грудня, голова районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ разом з першим заступником Богодухівської райдержадміністрації Зоєю КИСЬ привітали тих, хто стоїть на варті нашої рідної землі, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій нашого народу.

Подякували мужніх синів і доньок українського народу за самопожертву, героїзм та вірність обов’язку. Висловили шану батькам патріотів, побажали твердо стояти на обороні країни і якнайшвидше прогнати ворога з рідної землі. Побажали міцного здоров’я, сили та незламності духу, злагоди та родинного затишку. Миру, Перемоги, добра, щастя та процвітання!

За сумлінне виконання службових обов’язків у період широкомасштабної агресії рф проти України, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість, відданість справі, невпинне бажання працювати на благо нашої країни та з нагоди Дня Збройних Сил України, відзначили захисників подарунками та спільними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

По завершенню урочистостей вихованці зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Дивосвіт» Богодухівського будинку культури вручили захисникам обереги з українською символікою зроблені власноруч.