Привітали до Дня органів місцевого самоврядування та Міжнародного дня волонтера

02.12.2022

Напередодні професійного свята - Дня органів місцевого самоврядування волонтерів та працівників ОМС Золочівської громади привітав заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Євген ІВАНОВ разом з керівництвом Богодухівського району - головою Богодухівської районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ, заступником голови Русланом СВІТЛИЧНИМ, начальником Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ та начальником Золочівської селищної військової адміністрації Віктором КОВАЛЕНКОМ.

В умовах активних бойових дій Золочівська територіальна громада найбільше потерпає від обстрілів окупантів. Та незважаючи на жорстокі обстріли працівники та посадовці ОМС героїчно продовжують виконувати свою роль та місію, залишаючись на робочих місцях, демонструючи самовіддане служіння державі.

З нагоди свята посадовці привітали працівників Золочівської громади та відзначили Почесними грамотами і подяками за особисту мужність і героїзм під час виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану.