Привітали державних службовців

23.06.2021

Сьогодні, 23 червня, в Україні відзначають своє професійне свято державні службовці.

Довіра до влади починається з державного службовця! Саме тому основними цілями і завданнями державної служби є створення умов для розвитку відкритого громадянського суспільства, захист прав та свобод людини і громадянина, а також забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів державної влади відповідно до їх завдань та повноважень.

Зі словами привітання і подяки до всіх державних службовців та ветеранів державної служби об’єднаних територіальних громад району звернулися голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина, заступник голови Богодухівської райдержадміністрації Юрій Кузуб та голова райкому профспілки працівників районних державних установ Богодухівського району Світлана Шитоха.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня державної служби найкращих держслужбовців було нагороджено вітальними листами Харківської обласної державної адміністрації, спільними почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації та солодкими подарунками.

На адресу державних службовців звучали слова вдячності та побажання міцного здоров’я, бадьорості духу, натхнення, успіхів, невичерпної енергії, високого професіоналізму та сумлінного виконання своїх службових обов’язків, заслуженої шани та вдячності від людей, віри у себе і щасливе майбутнє України!

На завершення урочистостей прозвучали музичні вітання від талановитих митців народного мистецтва Богодухівської громади, лауреата міжнародних конкурсів естрадного мистецтва Насті Ярмонтович та аматора Андрія Бездєтко. Справжнім сюрпризом свята стало пісенне вітання від голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини.

Більше фото