Привітали бухгалтерів району

16.07.2019

З огляду на значний внесок працівників бухгалтерських служб і аудиторів в розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, організацій, установ країни, День бухгалтера був офіційно заснований в 2004 році та його святкування було встановлено 16 липня. У минулому році Указом президента свято перейменовано в День бухгалтера і аудитора.

Сьогодні, 16 липня, з нагоди професійного свята бухгалтерів району привітали голова районної ради Сергій Панов та перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова.

У вітальному слові Сергій Панов наголосив: «Від вашої енергії та наполегливості великою мірою залежить ефективний розвиток фінансово-господарської діяльності кожного підприємства, установи, організації. Упевнений, що Ваша відданість своїй праці сприятиме розвитку всього району, а результати роботи будуть гідним визнанням професійного внеску в загально державну справу. Щиро бажаю міцного здоров'я вам і вашим близьким, нехай у ваших сім'ях завжди буде добробут і благополуччя, а на робочих місцях - панує чудовий мікроклімат, повага і взаєморозуміння із керівництвом та колегами».

Після теплих слів привітань з нагоди професійного свята кращі бухгалтери були нагороджені грамотами та подяками Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації, а також, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії при відділі освіти райдержадміністрації Таратушка Вікторія Василівна отримала подяку Харківської обласної державної адміністрації.