Прибирання на стадіоні Колос

19.10.2018

19 жовтня апарат районної ради, працівники Богодухівської районної державної адміністрації, КЗ Богодухівської районної ради «Дитячо – юнацька спортивна школа» на чолі з керівниками Сергієм Пановим та Володимиром Шаровим, за участі активістів депутата обласної ради Ольги Львової і членів політичної районної партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» прийняли участь у толоці на стадіоні «Колос».

Дивлячись як змінилося футбольне поле стадіону «Колос», рівненьке і вже починає зеленіти засіяне покриття, хочеться щоб і вся територія мала чистий, охайний та доглянутий вид. Тому що саме тут будуть проходити футбольні матчі, а вболівальників у нас чимало.

Попрацювали над вирубкою порослі дерев, очистили територію від сміття, все підготовляється до роботи над створенням льодового зимового катку, для того щоб і діти, і дорослі могли активно та з користю проводити свій вільний час.

Дуже важливо цінувати природу, а ще важливіше доглядати за нею та зберігати. Адже повертати природі початкову чистоту - все одно що їсти, коли ти голодний, і пити, коли змучений спрагою.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.