Пройшов районний етап обласного конкурсу «Слобожанські передзвони - 2016»

23.05.2016

21 травня у Богодухівському будинку культури відбувся районний етап обласного огляд-конкурс аматорів народного мистецтва «Слобожанські передзвони». Богодухівський район вже 17-тий район Харківської області, який в цьому році представив на розсуд поважного журі свої таланти. Цього року журі очолив Олександр Савенко, заслужений діяч мистецтв України, головний режисер обласного організаційно-методичного центру культури.

На розсуд глядачів були представлені концертні програми аматорських творчих колективів та окремих виконавців, роботи майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Тематика конкурсу приурочена до відзначення 25-ї річниці незалежності України, в першу чергу члени журі відзначали саме виступи та роботи що демонструють перлини народного мистецтво України та високий художній рівень виконання. Виявлення та підтримка обдарованих особистостей району та міста, надання їм можливості реалізації власного творчого потенціалу, виховання високого патріотизму та любові до України – саме це перші пріоритети зазначеного обласного конкурсу.

Учасників заходу привітали голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, голова районної ради С.Ф.Панов, заступник міського голови О.А.Мальована та депутат обласної ради О.В.Львова. Вони побажали присутнім отримати справжню естетичну насолоду від дійства на сцені, артистам виступити талановито, на високому рівні, а також підкреслили, що завдання влади підтримувати культурний потенціал району та міста, допомагати розкриттю творчого потенціалу кожного окремого виконавця та художнього колективу.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.