Пройшли заходи з нагоди 450 - річчя міста Богодухова

07.08.2021

Урочисті заходи з нагоди Дня визволення міста Богодухова від нацистських загарбників та з нагоди Дня міста продовжилися увечері, коли на центральній площі, під час урочисто-траурного мітингу, жителі міста згадували тяжкі воєнні часи, ветеранів та учасників бойових дій які не дожили до цього святкового дня, віддавши їм данину за їх героїчний подвиг.

В урочистостях взяв участь голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина. У своєму зверненні до богодухівців Юрій Яцина зазначив, що всі ми в неоплатному боргу перед пам’яттю тих, хто незламно стояв на обороні рідного краю, хто не жалів свого здоров’я та життя заради того, щоб зараз ми могли жити у мирі та злагоді. Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день. Юрій Яцина побажав всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям міста здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

Увечері на площі розпочалися святкування. Масові гуляння, атракціони та яскравий феєрверк. Жителів міста розважали найкращі творчі колективи громади, а «родзинкою» свята став виступ запрошених гостей – гурту «Made in Ukraine».

Більше фото