Проведено позачергову сесію

08.07.2021

08 липня 2021 року відбулось пленарне засідання VІІ позачергової сесії Богодухівської районної ради VІІІ скликання. На порядку денному стояло 11 питань.

На початку сесії голова районної ради Юрій Яцина представив депутатам оновлену версію Гімну Богодухівського району «Свята земля». Гімн був затверджений у 2005 році, але досі майже не виконувався. Автори: М.Й.Ємельяненко та В.М.Ємельяненко. Тепер гімн району буде звучати постійно перед початком пленарних засідань сесії та під час державних та місцевих свят.

Депутати заслухали інформацію начальника відділу фінансів та внутрішнього аудиту Богодухівської РДА Шитохи С.Д. про підсумки виконання районного бюджету на І півріччя 2021 р. та одноголосно затвердили відповідне рішення.

Наступним рішенням буди внесені зміни до районного бюджету на 2021 рік. Також депутати погодили ліміти на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2021 рік ДП «Гутянське лісове господарство» та ДП «Жовтневе лісове господарство».

Одноголосно було прийнято рішення про внесення змін та доповнень до комплексної Програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2021 – 2025 роки». Цим рішенням, на виконання рішень суду, були передбачені кошти для погашення заборгованості Управління соціального захисту населення РДА перед ПАТ «Укртелеком» та АТ «Українська залізниці», яка виникла внаслідок несвоєчасних розрахунків ліквідованих Валківської та Коломацької районних рад перед цими підприємствами.

Також був затверджений план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів у 2021 році

На виконання Закону України «Про оренду державного і комунального майна» депутати затвердили Перелік другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Богодухівського району, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

Наостанок були розглянуті та прийняті рішення про припинення не діючих на даний час комунальних підприємств.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Богодухівської районної ради.

Більше фото