Продовження пленарного засідання ХХХІІІ сесії Богодухівської районної ради VІІ скликання

14.09.2018

14 вересня депутати зібралися на продовження пленарного засідання ХХХІІІ сесії Богодухівської районної ради VІІ скликання.

Районна рада розглянула та прийняла рішення з 18 питань порядку денного.

Депутати погодили створення 22 груп подовженого дня у 7 закладах загальної середньої освіти Богодухівського району на 2018/2019 навчальний рік.

Наступними рішеннями депутати розглянули та затвердили штатний розпис, режим роботи КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ та внесли зміни до районної Програми підтримки розвитку архівної справи на 2016-2018 рік, надали дозволи на передачу в оренду деякого комунального майна.

З метою забезпечення утримання КНП «Центр первинної медико- санітарної допомоги Богодухівської районної ради» затверджено Програму розвитку галузі охорони здоров’я в Богодухівському районі на 2018 рік

В зв’язку з відсутністю учнів в Максимівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було прийняте рішення про припинення її діяльності шляхом ліквідації.

Депутатами були прийняті рішення про затвердження 10 технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок приватної власності.

Під час розгляду питань, що стоять у «Різному» до присутніх звернулися представники батьків дітей, які навчаються у школах міста, з болючим питанням щодо харчування учнів 1-4 класів. В цьому році, вперше за останній час, міська малеча не отримує безкоштовне харчування, так як Богодухівська міська рада не надала субвенції районному бюджету на його оплату, про що були домовленості. Завдяки цьому деякі діти залишаються голодними, так як малозабезпечені батьки не в змозі оплатити їм сніданки.

Депутати та присутні заслухали пояснення Богодухівського міського голови Миколи Голуба, який пообіцяв на 17.09.2018р. скликати позачергову сесію міської ради для розгляду цього питання та запросив на неї голову районної ради Сергія Панова та голову районної державної адміністрації Володимира Шарова.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Богодухівської районної ради.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.