Побудовано спортивний майданчик за кошти уряду Німеччини

26.07.2018

Сьогодні у Богодухівському ліцеї №3 Богодухівської районної ради відбулася подія, на яку давно чекали вихованці, вчителі та всі любителі спорту – відкрито новий спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям. Це стало можливим завдяки співпраці районної влади з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, яке діє за дорученням Федеративного уряду Німеччини та Європейського Союзу. Компанія працює по всьому світу, допомагаючи Уряду ФРН у реалізації цілей у сфері міжнародного співробітництва задля сталого розвитку та міжнародної просвіти. За сприяння та підтримки Президента України Петра Порошенка компанія GIZ прийшла до України, де підтримує процеси комплексних реформ і перетворень, в тому числі і в складних умовах.

Побудований спортивний майданчик у рамках підтримки територіальних громад, які приймають внутрішньо переміщених осіб за кошти уряду Німеччини. На захід прибули почесні гості:

делегація німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ):

- Бен’ямін Шедер-Бішін - менеджер проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО»;

- Дар’я Жагіна - координатор проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО».

представник Харківської обласної державної адміністрації:

- Володимир Ігнатьєв - заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки.

Дітвору та гостей свята також привітали голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної організації БПП «Солідарність», депутат районної ради Олександр Скорик, депутати Харківської обласної ради Ольга Львова та Микола Пушкар.

Голова районної ради Сергій Панов подякував представникам Німецького товариства GIZ за підтримку та чудовий початок спільної роботи. Висловив велике задоволення результатами співпраці і сподівання на її плідне продовження на благо нашої Богодухівської громади.

Право першого удару по м’ячу було надано почесному гостю з Німеччини - менеджеру проекту Бен’яміну Шедер-Бішін.

Діти розпочали свій перший футбольний турнір на новому полі, а керівництво району, разом з представниками Німецького товариства відправилися до Богодухівської центральної районної лікарні, де обговорили питання щодо продовження співпраці у галузі охорони здоров’я в частині фінансування робіт з ремонту 1-го поверху будівлі ЦРЛ та намітили першочергові заходи щодо втілення їх у життя.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.