Пленарне засідання XI чергової сесії Богодухівської районної ради

23.12.2021

Сьогодні, 23 грудня, відбулося пленарне засідання чергової XI сесії Богодухівської районної ради.

Депутати районної ради одноголосно затвердили рішення «Про районний бюджет на 2022 рік» передбачивши видатки на утримання районної ради на півроку.

В ході сесії депутатами заслухано змістовний звіт голови Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНИ про свою діяльність, про роботу районної ради та депутатського корпусу, який був представлений в сучасному мультимедійному форматі. Депутатами вирішено інформацію взяти до відома, а роботу голови Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНИ у звітному періоді СХВАЛИТИ.

Наступними рішеннями були внесені зміни до рішення районної ради від 08.12.2020р. №06-VІІІ «Про затвердження структури, чисельності та видатків на оплату праці виконавчого апарату Богодухівської районної ради VIII скликання (із змінами) та до рішення районної ради від 03.12.2021р. №149- VIII «Про внесення змін до Порядку відрахування до загального фонду районного бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань.

Наостанок розглянуто та підтримано Звернення депутатів Богодухівської районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України щодо збільшення штатних одиниць в управлінні соціального захисту населення Богодухівської райдержадміністрації.

Зі змістом прийнятих рішень можна ознайомитися на офіційному вебсайті Богодухівської районної ради.

Звіт голови районної ради ЯЦИНИ Юрія Дмитровича про діяльність районної ради за 2021 рік буде опубліковано пізніше.

Порядок денний пленарного засідання XI сесії районної ради був наступним:

1. Про заміщення депутата Богодухівської районної ради.

2. Про звіт голови районної ради про свою діяльність за 2021 рік.

3. Про проведення звітів депутатів районної ради перед виборцями.

4. Про внесення змін до рішення районної ради від 08.12.2020 р. № 06 - VІІІ  «Про затвердження структури, чисельності та видатків на оплату праці виконавчого апарату Богодухівської районної ради VІІІ скликання» (із змінами).

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 03.12.2021р. №149-VIII «Про внесення змін до Порядку відрахування до загального фонду районного бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств та їх об’єднань.

6. Про районний бюджет на 2022 рік.

7. Про депутатські запити і звернення.

7.1. Про Звернення депутатів Богодухівської районної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України щодо збільшення штатних одиниць в управлінні соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації.

8. Різне.