Пленарне засідання VІІІ позачергової сесії районної ради не відбулось

05.08.2021

Перед запланованим пленарним засіданням VІІІ позачергової сесії районної ради проведено засідання постійних депутатський комісій на якому детально розглянуто та погоджено для розгляду на сесії районної ради питання:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року № 33 – VІІІ «Про районний бюджет на 2021 рік» та додатків до нього (зі змінами).

2. Про схвалення прогнозу районного бюджету на 2022-2024 роки.

3. Про затвердження «Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Вишневе, розташованого в адміністративних межах Мельниковської сільської ради Валківського району Харківської області».

Крім того, за поданням депутатів районної ради Сухини В.В. та Лещенко Н.В., був розглянутий проект звернення депутатів Богодухівської районної ради до голови Валківської територіальної громади та депутатів Валківської міської ради щодо невиплати заробітної плати персоналу КНП «Валківська центральна районна лікарня». З даного питання заслухано інформацію заступника Валківського міського голови Борщ О.І. Після детального обговорення депутати дійшли висновку щодо недоцільності розгляду даного звернення на сесії районної ради, а рекомендували голові районної ради направити дане депутатське звернення Валківському міському голові та просити Валківську міську раду не скорочувати медичний персонал КНП «Валківська центральна районна лікарня».

У зв’язку із відсутністю кворуму депутатів VІІІ позачергова сесія була перенесена на найближчі тижні, дата проведення сесії визначиться після проведення консультацій з відсутніми депутатами.

Про дату та час сесії депутати будуть повідомлені додатково.