Пленарне засідання ХХХVI позачергової сесії районної ради

21.11.2018

21 листопада відбулося пленарне засідання ХХХVI позачергової сесії районної ради VII скликання.

Рада розглянула 20 питань порядку денного з яких 7 були по затвердженню технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок приватної власності. Депутатський корпус 6 затвердив та 1 питання перенесли на подальший розгляд.

Розглянуто проблему забезпечення лікарів житлом: вислухавши всі коментарі та роз’яснення головного лікаря «КУОЗ БЦРЛ» Миколи Грищенка депутатський корпус підтримав та затвердив Програму забезпечення службовим житлом медичних працівників Богодухівського району на 2018-2020 рр.

Прийнятими рішеннями депутатів вирішено:

- списати та зняти з балансового обліку відділу освіти будівлю котельні (філія), що знаходяться за адресою м. Богодухів, вул. Чалого, буд. 22. Дана будівля вже давно не функціонує, знаходиться далеко від школи та взагалі не придатна до експлуатації;

- для ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій на території Сазоно-Баланівської, Петропавлівської та Крисинської сільських рад передано у комунальну власність Сазоно-Баланівської сільської ради пожежний автомобіль;

- надали згоду прийняти до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району сміттєвоза;

- затвердили передачу деякого майна колишньої Максимівської ЗОШ І-ІІ ступенів до комунальної власності Крисинської сільської ради.

Прийнято до відома інформацію Дергачівської місцевої прокуратури про стан злочинності на території Богодухівського району за останні 8 місяців.

Позитивно розглянуто звернення гр. Кальницького Є.С. щодо надання матеріальної допомоги для цього лікування. Кальницький Є.С. військовослужбовець, отримав поранення і на даний час перебуває в госпіталі.

Затверджено план роботи районної ради на 2019 рік та встановлено терміни щодо проведення звітів депутатів районної ради перед виборцями.

Центральним питанням було внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього, яке було успішно розглянуте та прийнято.

Також було розглянуте питання про підтримку депутатського звернення Колосарьова О.І. до Президента України щодо скасування постанови КМУ про підвищення ціни на газ для населення. За підсумками розгляду дане питання було не прийнято.

По завершенню сесії депутату районної ради Олександру Скорику було вручено подяку від 53-ї окремої механізованої бригади за надання допомоги та підтримку особового складу бригади.

З детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської районної ради.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.