Пленарне засідання ХХХV позачергової сесії районної ради

16.10.2018

16 жовтня депутати Богодухівської районної ради зібралися на пленарне засідання ХХХV позачергової сесії районної ради VІІ скликання.

Перед початком роботи сесії депутати привітали свого колегу Наконечного Олексія Вікторовича з Днем народження.

Рада розглянула 10 питань порядку денного.

Були внесли зміни до програм:

- соціального захисту населення Богодухівського району на 2016 – 2020 роки;

- цільової соціальної програми « Молодь України» у Богодухівському районі Харківської області на 2016-2020 роки;

- районної Програми військово - патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2016-2018 роки.

Також депутатами було затверджено програму забезпечення безпеки дорожнього руху у Богодухівському районі на 2018 – 2020роки. Метою Програми є запровадження ефективної системи управління безпекою дорожнього руху на території регіону для забезпечення захисту життя та здоров’я населення.

В зв’язку із збільшенням ціни на газ встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) Богодухівського району комунальному підприємству «Господар» Богодухівської районної ради.

Прийняли рішення щодо передачі із балансового обліку відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації деякого майна   колишньої  Максимівській загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради на балансовий облік КЗ Богодухівської районної ради «Богодухівська централізована бібліотечна система» та від КЗ Богодухівської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа» на балансовий облік відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації  одного комплекту щитів баскетбольних для Павлівської  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради.

Також було схвалено участь у обласному конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2019 році - «Сучасні умови харчування – вимоги громади і Нової української школи» Крисинському НВК та «Гігієна – запорука здоров’я школярів» КЗ Богодухській ЗОШ I-III ступенів №2. Цим самим районна рада гарантувала співфінансування у разі перемоги.

І головне питання заради якого скликалася позачергова  це «Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578-VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього  (із змінами). Його було розглянуто, обговорено та прийняте відповідне рішення.

В різному порядку денного депутати обговорили ряд питань життєдіяльності територіальної громади

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Богодухівської районної ради.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.