Перший дзвоник в Богодухівському професійному аграрному ліцеї

03.09.2018

Сьогодні, 03 вересня, перший дзвоник пролунав для вихованців та педагогів Богодухівського аграрного ліцею. На ліцейському подвір’ї зібралися схвильовані першокурсники та їх батьки, вчителі та почесні гості. Цього року привітати присутніх прибули: голова Богодухівської районної ради Сергій Панов, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, депутат Богодухівської районної ради Олександр Скорик та керівник апарату Богодухівської райдержадміністрації Ірина Розтягай.

У своєму вітальному слові голова районної ради Сергій Панов зазначив, що аграрії – це надія та опора української нації, і саме на них держава покладає  найбільші сподівання. Богодухівський аграрний ліцей є одним із найкращих навчальних закладів у області, користується заслуженим авторитетом у абітурієнтів. Сергій Панов подякував студентам за активну життєву позицію, небайдужість та завзятість, яку вони продемонстрували під час візиту до ліцею губернатора Харківської області Юлії Світличної, та висловив сподівання на те, що державна підтримка навчальних закладів в майбутньому буде ще більш активною. Побажав студентам успіхів у навчанні, невпинного розвитку та самовдосконалення, мирного неба над головою та любові до рідної землі.

В цей день, традиційно, дякували активним та нагороджували найкращих. Почесні грамоти Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради, вручені педагогам та учням, стали нагородою за наполегливість, цілеспрямованість, найвищі показники у навчанні та високий рівень професійної майстерності.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.