Перше засідання комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Богодухівського району

24.06.2021

Сьогодні, 24 червня, відбулося перше в цьому році засідання комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги відповідно до затвердженого районною радою Порядку та Положення. Ця допомога надається з районного бюджету в межах асигнувань, передбачених на виконання комплексної Програми соціального захисту населення району на 2021-2025 роки.

На засіданні було розглянуто 44 звернення громадян, які мають онкологічні захворювання (41 заява), у яких тяжко хворіють діти і перенесли дороговартісні операції (2 заяви) та від тих, хто постраждав внаслідок пожежі (1 заява). За результатами розгляду по кожній заяві були прийняті відповідні рішення. Про рішення комісії заявники будуть повідомлені особисто.

Перед початком роботи комісії голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА вступним словом побажав плідної роботи та наголосив на деяких окремих напрямках передбачених Положенням та Програмою соціального захисту населення.

На засіданні комісії головували заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ та заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ.

В ході роботи членами комісії детально розглядалися всі подані пакети документів по кожному громадянину окремо. Враховувалися всі обставини та чинники відображені в документації. Всі пропозиції членів комісії були враховані.