Перевірка документів та допуск до конкурсного відбору

02.09.2020

02 вересня було проведено друге засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників Комунальної установи «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Богодухівської районної ради Харківської області.

Члени конкурсної комісії перевірили подані пакети документів від претендентів на відповідність установленим законодавством вимогам та вирішили допустити до участі у конкурсному відборі на посаду директора КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Беспалько Оксану Олексіївну та до участі у конкурсному відборі на посади педагогічних працівників даної Комунальної установи 8 претендентів: консультанти центру – Педан Ларису Олексіївну, Вяткіну Юлію Анатоліївну, Грінченко Тетяну Валеріївну, Галайдову Анну Сергіївну, Нежид Марину Анатоліївну; психолог – Поляннікову Вікторію Вікторівну, Ольховську Оксану Григорівну, Ружинську Олену Валеріївну.

Конкурс на посаду директора КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбудеться 03.09.2020 р. та на посаду педагогічних працівників даної установи 04.09.2020 р.

☛ Протокол №2 засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора та педагогіних працівників Комунальної установи "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської районної ради Харківської області