Пам’ять вічно жива! 1939-1945 рр.

08.05.2019

Сьогодні, 08 травня ми відзначаємо день пам’яті та примирення в Україні, віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув у боротьбі з нацизмом на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо.

Урочисто-траурний мітинг був проведений учнями Богодухівського аграрного ліцею біля Меморіалу Слави за участю керівництва району та міста, ветеранів, офіцерів, трудових колективів підприємств, організацій, установ та закладів.

Покладання квітів до братської могили та стел з іменами загиблих земляків, хвилина мовчання, привітання ветеранів, музичні співочі композиції наших талановитих земляків  - це лише маленька частинка нашої вдячності за вільну українську землю, часточка великої данини пошани полеглим і живим ветеранам, які своєю кров’ю відстояли нашу свободу. Мало залишилось учасників тих подій, але всі ми щиро вдячні їм. Не забуваймо героїв-воїнів, які пішли на фронт, і не повернулися у свої рідні оселі.

На жаль і зараз частина нашої країни, нашої рідної землі стогне від пекучого ворожого вогню. Тому низько вклоняємося молодим воїнам які ціною свого життя охороняють наш мирний сон та світле майбутнє.

Бажаємо всім мирного неба над головою, посмішок в оселях, щасливого довголіття Вашим родинам!