Оглянули спортивний заклад

23.11.2018

Розвиток молоді! З чого він починається та що є головним в житті людей? Головним – є здоров’я, а для здоров’я необхідний активний і спортивний спосіб життя. Кожна громада повинна мати різноманітні розвиваючі секції для дітей і дорослих. Секції які допоможуть і себе розвивати, і з користю проводити дозвілля.

Довгий час в м. Богодухові функціонує Дитяча юнацька спортивна школа та нажаль не було необхідного сучасного обладнання для тренувань і комфортних умов. Не дивлячись на це – наша молодь все рівно ставала чемпіонами в різноманітних видах спорту.

Починаючи з 2016 року районна влада розпочала капітальний ремонт ДЮСШ. На початку відремонтували покрівлю та встановили сучасне освітлення після чого досить явно стало видно, що тільки цими роботами ремонт не закінчиться….

Уже сьогодні ми заходимо до сучасного приміщення з оновленими стінами, зроблено капітальний ремонт в тренерській кімнаті, коридорі, роздягальні, душовій та туалетній кімнаті, придбані нові тренажери.

По закінченню робіт спортивний заклад оглянули голова районної ради Сергій Панов, голова райдержадміністрації Володимир Шаров та обласний депутат Ольга Львова. Роботою всі залишилися задоволені, особливо працівники ДЮСШ та молодь яка активно займається спортом.

Зараз ще тривають ремонтні роботи з утеплення фасаду, на ці роботи за зверненням районної ради виділилися обласні кошти. Також фасад буде прикрашено композитними плитами червоного та жовтого кольору. Нова сучасна спортивна школа відкрита для кожного з вас!

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.