Нові горизонти для Богодухівської громади.

20.05.2016

З 16.05.2016 року по 17.05.2016 року делегація Богодухівського району у складі голови районної ради Панова Сергія Федоровича, голови районної державної адміністрації Шарова Володимира Анатолійовича, міського голови Голуба Миколи Вікторовича та генерального директора ТОВ «М’ясний м’ясокомбінат» Скорика Олександра Олексійовича відвідала місто в центральній Польщі, адміністративний центр Равського повіту Лодзького воєводства – Раву-Мазовецьку.

            Головною метою візиту було налагодження партнерських відносин з цим містом, створення передумов для налагодження контакту для подальшого обміну досвідом у сфері управління, соціальній сфері, галузі охорони здоров’я.

            Делегація відвідала ряд закладів міста Рава-Мазовецька, а саме дитячі садки та заклади освіти міста, міський басейн.         Керівництво району вивчало здобутки польських колег у розбудові інфраструктури міста, а саме організацію очисного комплексу каналізаційних вод та сміттєпереробного заводу.

            Найбільше делегатів вразило відношення працівників сфери освіти до своєї справи, всередині учнівського колективу будуються теплі, майже родинні відносини. Близькі та міцні зв'язки між поколіннями є головним скарбом мешканців Рави, який вони плекають з самого раннього дитинства, та яке стає джерелом сили і мотивації протягом усього їхнього життя. Все більше і більше ініціатив міської влади зосереджені на підтримці сім'ї та дитинства. У місті щорічно проводяться мистецькі та пісенні фестивалі, головна ідея яких направлена на зміцнення взаєморозуміння поколінь та навчання дітей життю через спільні з дорослими ігри та події.

            Сергій Федорович відмітив, що законодавчі та соціальні ініціативи в Раві виходять саме від звичайних мешканців міста та доносяться до керівництва міста, кожен громадяни на власному прикладі демонструє плідну та результативну працю.

            В найближчих планах залучити до обміну досвідом не лише керівництво району але і представників депутатського корпусу Богодухівської районної та міської ради, разом з фахівцями у сфері освіти та охорони здоров’я їм буде запропоновано здійснити наступну зустріч з польськими колегами.

            Одним з пріоритетів у відношеннях з Равою-Мазовецькою є побудова контактів між Богодухівською та Равською молоддю, для учнів Богодухівського району найближчим часом будуть створені умови для тісного спілкування з польськими однолітками та налагодження дружніх стосунків між підлітками, адже від рівня кругозору та освіченості підростаючого покоління залежить і майбутня запорука процвітання Богодухівського району.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.