Народ мій є, народ мій завжди буде, ніщо не перекреслить мій народ

20.01.2017

20 січня, напередодні Дня Соборності України, який наш народ відзначає 22 січня, богодухівці  взяли участь у церемонії покладання квітів до погруддя Тараса Шевченка. Урочисту ходу, яка вирушила від районного будинку культури очолили, голова районної ради С.Ф.Панов, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, Богодухівський міський голова М.В.Голуб та голова районної партійної організації ПАРТІЇ «БОЛК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» О.О.Скорик.

Після відкриття заходу слово взяла вчитель колегіуму №2 О.Л.Назаренко, яка наголосила, що День Соборності України, який ми відзначаємо з 1999 року, є символом єднання, соборності і незалежності. Цей день в історії України закликає нас зберігати повчальний історичний досвід, примножувати почуття єдності та взаєморозуміння, проаналізувати зроблене та наполегливо рухатися задля досягнення нових вершин. До її виступу долучилися й студенти  професійного аграрного ліцею.

Після заходу керівники району та партійної районної організації ПАРТІЇ «БОЛК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» вручили дітям ліцею №3 прапор, який передали для них із словами вдячності бійці 93 ОМБр.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.