Нарада з питання участі у конкурсі міні-грантів

17.04.2019

17 квітня відбулася нарада щодо порядку проведення конкурсу міні-грантів в рамках виконання Проекту «Ефективна первинна медицина в громаді» за участі голови районної ради Сергія Панова, першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Зирянової, сільських та селищних голів, головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради» Віталія Прошуті, працівників медичних закладів.

Майже кожна сільська рада має на своїй території медичні заклади тому обласна рада разом зі спонсором європейського союзу проводять конкурс міні-грантів з сумою до трьохсот тисяч. Обласна рада готова надати ці кошти на ремонти та закупівлю медичного обладнання тим ФАПам які подадуть свої проекти до визначеного терміну та будуть визначені переможцями даного конкурсу.

В ході наради Віталій Прошутя доповів про уже пророблені роботи в районних медичних закладах та виокремив ті потреби, які потребують нагального вирішення (ремонтні роботи, забезпечення медичним обладнанням). Обговорили критерії за якими будуть визначати переможців та проблемні питання конкурсу, які можуть виникнути при подачі проектів.