Напутнє слово випускникам від голови Богодухівської районної ради

31.05.2016

У Богодухівському районі 28-29 травня відбулися святкові заходи з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту учням загальноосвітніх навчальних закладів району. Зі сцени Богодухівського районного будинку культури лунала безмежна кількість теплих слів на адресу випускників, вчителів що вклали в них безцінну іскру знань, батьків які доклали значних зусиль для того щоб виховати своїх дітей справжніми патріотами України та розумниками.

Активну участь у цих подіях прийняли і керівники Богодухівського району – голова районної ради С.Ф. Панов, голова районної державної адміністрації В.А. Шаров та міський голова М.В. Голуб. Посадовці побажали випускникам успіху на нелегкому шляху до здійснення своїх мрій , побажали якнайшвидше засвоїти програми вищих навчальних закладів та можливо зайняти свої місця поряд з ними в органах виконавчої влади чи місцевого самоврядування України.

Так, на врученні атестатів про повну загальну середню освіту учням Богодухівського колегіуму №2, Сергій Федорович Панов зазначив, що кожен з учнів здатний здійснити свою мрію, хоча заради цього слід прикласти немало зусиль, та досягнення остаточного результату затьмарить усі складнощі на цьому тернистому шляху. Привів приклад співачки Джамали, що у цьому році у фіналі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» здобула таку бажану для України перемогу. Як людина тісно пов’язана зі спортом, Сергій Федорович відзначив, що цілеспрямованість та професіоналізм завжди отримують свою нагороду як у спорті так і в інших галузях діяльності. Так у 2016 році футбольна команда Лестер Сіті вперше за свою історію виграла чемпіонат Англії, слід зазначити що за 38 років чемпіоном Премьер-ліги вперше стала футбольна команда яка ніколи не була її фаворитом та буда одним з перших кандидатів на виліт з ліги. Саме таких результатів можна досягти маючи у своєму арсеналі силу волі та витривалість, саме з таких людей потрібно брати приклад підростаючому поколінню!

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.