Нагородження з нагоди Міжнародного дня волонтера

05.12.2022

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця, допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Сьогодні, 5 грудня, з нагоди Міжнародного дня волонтера керівництво Богодухівського району - голова районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, разом з першим заступником районної військової адміністрації Зоєю КИСЬ, привітали тих, хто своєю добровільною працею кожен день роблять нашу країну сильнішою.

З вітальним словом до присутніх звернувся Юрій ЯЦИНА, голова Богодухівської районної ради. Подякував людям з відкритим серцем і доброю волею за безкорисливу працю, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Висловив вдячність за непохитну віру в нашу Перемогу, побажав всім волонтерам міцного здоров’я, злагоди і миру!

В ході урочистостей відбулося вручення Почесних грамот волонтерам Богодухівського району від Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.