Нагородження стипендіатів Богодухівського району

21.12.2018

Найбільше багатство кожної громади – це діти, які беручи участь у науковому, культурному, спортивному та творчому житті суспільства вражають своїми досягненнями та успіхами.

Богодухівська районна рада та Богодухівська районна державна адміністрація вже другий рік поспіль обираючи найкращих учнів надає стипендії обдарованим і талановитим дітям Богодухівського району.

Це фінансова підтримка обдарованої молоді, що надається з метою заохочення за успіхи в навчанні, участь у науковій, спортивній, культурній та громадській діяльності дітей і реалізації соціально значущих творчих проектів, забезпечення економічних і соціальних гарантій самореалізації особистості.

В цьому році – це 28 учнів: 14 стипендій в номінації «Освіта», 7 стипендій в номінації «Спорт», 7 стипендій в номінації «Культура».

На початку XXXVIII сесії VII скликання голова районної ради Сергій Панов та голова райдержадміністрації Володимир Шаров урочисто привітали стипендіатів та їхніх батьків за те, що вони виростили гордість нашого району вручивши посвідчення на отримання стипендії.

Сучасна молодь вражає своїми показниками успішності та інтелектуального розвитку, тому керівництво району планує завжди підтримувати та надавати стимул нинішньому поколінню.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.