Ми починаєм КВК

Ми починаєм КВК
07.11.2016

Ці слова не лунали зі сцени Богодухівського районного будинку культури понад 20 років, але сьогодні за підтримки голови районної ради Панова Сергія Федоровича та голови районної державної адміністрації Шарова Володимира Анатолійовича, до речі, які входили до складу журі конкурсу, відбулася гра «КВК», в якій взяли участь 5 команд кмітливих та винахідливих: Богодухівська гімназія №1, Богодухівський колегіум №2, Богодухівський ліцей №3, Богодухівський медичний коледж та Богодухівський професійний аграрний ліцей.

Команди КВК змагалися у трьох конкурсах: привітання, розминка, домашнє завдання «Наше майбутнє прекрасне», де продемонстрували високий рівень підготовки й величезне бажання перемоги.

Веселість і винахідливість учасників оцінювало не позбавлене почуття гумору журі, а це депутат обласної ради Львова Ольга Володимирівна, депутати районної ради Шуба Олександр Миколайович та Панов Олександр Федорович, меценатка Скорик Анастасія Олександрівна, які в свою чергу надали фінансову допомогу, тому кожна команда отримала цінний подарунок у грошовому вигляді.

Глядацька зала була переповнена. Глядачі були вражені іскрометним гумором, музичними номерами, отримали гарний настрій та заряд бадьорості від команд.

До нових зустрічей, КВК!

  • Ми починаєм КВК
  • Ми починаєм КВК

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.