Міжнародний День Миру

21.09.2023

Шановні жителі Богодухівського району!

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі.

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням. Відтоді як росія розпочала цинічне збройне вторгнення в Україну ми чітко усвідомили, що за мирне існування, за право жити у власній державі треба боротися.

Тому слово мир стало надзвичайно дорогим для кожного громадянина України.

Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидшу перемогу, припинення війни, повернення рідних, близьких і друзів в рідні домівки, про мирне небо над головою та світле майбутнє дітей.

Запорукою встановлення миру в Україні є Перемога над агресором, яку невпинно, крок за кроком наближають наші непереможні захисники і захисниці за потужної підтримки усього демократичного світу.

Пишаємося успіхами наших воїнів, які  продемонстрували справжній героїзм, єднання та силу українського народу. Вдячні світовій спільноті за підтримку і допомогу, за те що у вирішальній битві за свободу Україна не лишилась наодинці. Адже найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

Вшануємо Героїв України, які ціною свого життя вибороли мир на більшій частині українських земель.

З нагоди відзначення Міжнародного свята бажаю всім українцям миру в усьому: миру в серцях, миру в сім’ях, і найзаповітнішого - Миру у рідній Україні! Віримо у наші Збройні Сили і нашу Перемогу! Разом - ми сильні! Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА