Кулезахисні бойові шоломи - для бригади екстреної (невідкладної) медичної допомоги!

03.03.2022

Днями голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА звернувся до депутатів Богодухівської районної ради допомогти у придбанні чи пошуці кулезахисних бойових шоломів та бронежилетів, а вчора зустрівся з керівником та бригадою екстреної (невідкладної) медичної допомоги і передав два шоломи для захисту медиків. Це стало реальністю завдяки дієвій допомозі депутата районної ради, голови постійної комісії з питань бюджету КОРБИ Ірини Вікторівни.

В цей нелегкий для всіх час, ми всі (в тому числі і депутати районної ради) робимо все можливе, щоб допомогти населенню, - когось забезпечити речами першої необхідності, когось продуктами харчування, чи просто заспокоїти людей, підтримати.

Нажаль, ми часто забуваємо про тих, які зараз працюють в надскладних, бойових умовах. Наші працівники швидкої допомоги, які кожного дня ризикуючи, віддають своє серце і душу у боротьбі за життя людей, зараз потребують засобів індивідуального захисту - це шоломи та бронежилети.

Зустрівшись з медиками, від імені депутатів районної, місцевих рад, Юрій ЯЦИНА передав їм шоломи та подякував за їх невідкладну, звитяжну, ризиковану, але таку потрібну сьогодні працю!

Не забуваємо: людяність, терпіння, турбота, вдячність зараз дуже важливі кожному з нас!

Все буде Україна!!!