Конкурс на посаду педагогічних працівників Комунальної установи «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників»

04.09.2020

04 вересня в приміщенні Богодухівської районної ради було проведено конкурс на посади педагогічних працівників КУ «Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

У конкурсі брали участь п’ять кандидатів на посади консультантів – Педан Л.О., Вяткіна Ю.А., Грінченко Т.В., Нежид М.А., Галайдова А.С. та три кандидати на посаду психолога – Ружинська О.В., Поляннікова В.В., Ольховська О.Г.

Конкурс проходив в чотири етапи:

- проведення співбесід;

- обговорення самопрезентацій;

- оцінювання та оформлення екзаменаційних відомостей;

- результати проведення конкурсу.

За загальним оцінюванням кандидатів та підбиттям підсумків визнано переможцями конкурсу на посади консультантів Центру – Педан Л.О., Вяткіну Ю.А., Грінченко Т.В., Нежид М.А., Галайдову А.С., кожен кандидат набрав повні 14 балів, та на посаду психолога – Ружинську О.В., яка набрала 12 балів.

☛ Протокол №4 засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора та педагогіних працівників Комунальної установи "Богодухівський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Богодухівської районної ради Харківської області