ІХ позачергова сесія районної ради – затверджено важливі рішення соціального і фінансового характеру

10.09.2021

Сьогодні о 10:00 год. на пленарному засіданні ІХ позачергової сесії районної ради 31 депутат  одноголосно підтримали 3 питання порядку денного сесії, які попередньо якісно розглянули на засіданні постійних депутатських комісій.

Першим розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року№33-VІІІ «Про районний бюджет на 2021 рік» та додатків до нього (зі змінами):  перерозподіливши кошти районного бюджету  в сумі більше 80,0 тис.грн. для забезпечення невідкладних соціальних виплат (адресної матеріальної  допомоги мешканцям району при лікуванні складних онкозахворювань, проведення хірургічних операцій дітям, грошової допомоги при ліквідації наслідків пожежі).

На виконання рішення суду щодо погашення заборгованості за фактично надані послуги закладам освіти Богодухівської громади з газопостачання у грудні 2020 року  депутати розглянули та прийняли  рішення  «Про затвердження Програми погашення заборгованості по районному бюджету на 2021 рік»

Крім того, за пропозицією депутата Кись З.М., голови фракції «Слуга народу»,  а також на підтримку відповідного звернення Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області депутати Богодухівської районної ради одноголосно схвалили Звернення до Верховної Ради України  щодо підвищення фінансової спроможності місцевих та районних рад у 2022 році.

Зі змістом прийнятих рішень можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Богодухівської районної ради.