Голова районної ради взяв участь в засіданні сесії Коломацької селищної ради

14.07.2021

14 липня голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрієм Кузубом взяли участь у пленарному засіданні сесії Коломацької селищної ради.

В ході роботи сесії, з метою забезпечення подальшої співпраці, конструктивного співробітництва та поступального розвитку місцевого самоврядування у районі, з метою ефективного вирішення питань і проблем місцевого значення, підписано Угоду про співпрацю між Богодухівською районною радою та Коломацькою селищною радою.

Під час засідання керівники району звернулися до депутатів селищної ради з обґрунтованим проханням про виділення коштів на виконання Наказу Господарського суду Харківської області по сплаті на користь АТ «Укрзалізниця» невідшкодованої заборгованості збитків, понесених від перевезення пасажирів, які мають право на пільги згідно з чинним законодавством за 2018-2019 роки. Ця заборгованість спричинила блокування рахунків Управління соціального захисту Богодухівської районної державної адміністрації - правонаступника ліквідованого розпорядника коштів Коломацького районного бюджету. Після обговорення депутати селищної ради підтримали звернення та проголосували за направлення коштів в розмірі 80 тис.грн. Богодухівському районному бюджету для погашення цієї заборгованості.

Угода про співпрацю між Богодухівською районною радою та Коломацькою селищною радою

Угода про співпрацю між Богодухівською районною радою та Коломацькою селищною радою