Голова районної ради привітав колектив ПРАТ ПЕРВУХИНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД

20.09.2019

20 вересня голова районної ради Сергій Панов та перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова відвідали ПРАТ ПЕРВУХИНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД, адже сьогодні підприємство святкує визначну дату з моменту свого створення – 150 років!

Привітавши працівників та керівництво закладу спільними грамотами районної ради та райдержадміністрації Сергій Панов висловив глибоку повагу за такий довгий, плідний шлях розвитку, за збереження та модернізацію заводу!

На момент створення він був сучасним та одним з найбільших у всій Європі, були й складні роки у розвитку і не всі підприємства витримали натиск змін та часу. Первухинський цукровий завод, завдяки професійній команді працює та розвивається, має чудового інвестора та партнера «Бісквіт – шоколад».

Головним побажанням голови районної ради було збільшення обсягу продажів, розвиток сучасних технологій, бо це гарантує прибуток та стабільну високу заробітну плату працівникам. В подарунок від районної ради та райдержадміністрації презентували смачний, гарний торт в подяку за те, що багато років поспіль цукровий завод забезпечує нас солодким життям!