Гастрономічний фестиваль-конкурс «На борщ!»

02.08.2021

22 серпня 2021 року в парку РТП (СХТ) Краснокутської територіальної громади відбудеться гастрономічний фестиваль-конкурс «На борщ!».

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у фестивалі

Команди — учасниці Фестивалю для приготування борщу можуть використовувати будь-який рецепт. Використання кількості інгредієнтів не обмежується. Застосована рецептура за бажанням команди може рекламуватися, а може не розголошуватися.

У Фестивалі можуть брати участь всі бажаючі, які надали заявки до Оргкомітету та отримали згоду на участь.

Оргкомітет залишає за собою право визначати склад команд, у тому числі пропонувати злиття учасників потенційних команд, які надали заявки на участь, у об’єднану команду підприємств, організацій, приватних осіб.

Заявку для участі необхідно подати до 08 серпня 2021 року(включно) в електронному вигляді на e-mail: kult_krkut@ukr.net або безпосередньо у відділ культури та туризму Краснокутської селищної ради.

Контактна особа: головний спеціаліст відділу культури та туризму ЮХНО Інна Вікторівна ((05756) 3-09-62).

Забезпечення водою, посудом та складовими страви для приготування борщу, ємністю не менше 8-10 літрів, пристосування для установки ємності на багатті (мангал), «компліментами» до борщу (хліб, сметана, спеції , соуси тощо), кухонним знаряддям, посудом та іншими предметами для сервірування столу та подачі страви, дровами, спецодягом та засобами індивідуального захисту (рукавички, маски, нарукавники, миючі та дезінфікуючі засоби, рушники, тощо), а також костюмами для творчих учасників команд здійснюється командою-учасницею Фестивалю самостійно.

Учасники команди несуть відповідальність за дотримання норм охорони праці та пожежної безпеки.

Участь у Фестивалі безкоштовна.

Більш детально з умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням:

Положення про проведення гастрономічного фестивалю «На борщ!»