Ефективна первинна медицина в громаді

03.04.2019

03 квітня відбувся селекторний семінар-нарада на тему: «Про хід реалізації проекту ЄС «Ефективна первинна медицина у громаді», умови участі у конкурсі міні-грантів» в якій прийняли участь: голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова, головний лікар КНП «Центр медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради» Віталій Прошутя, голови сільських та селищних рад Богодухівського району.

В процесі наради заслухали інформацію про успішний розвиток та реформування первинної ланки медицини, Харківська область майже по всім показникам займає перші місця та ознайомилися з порядком проведення конкурсу міні-грантів у рамках Проекту «Ефективна первинна медицина в громаді» затвердженим рішенням Харківської обласної ради від 28.02.2019 №958-VII.

Прийом заявок на конкурс міні-грантів розпочався 28 березня та закінчується 12 травня (в електронній формі на офіційну адресу Проекту enter.kharkiv@gmail.com). Форми заявки та умови конкурсу оприлюднено на сайті Харківської обласної ради (за посиланням goo.gl/sdPkiU).