Дорогі жителі Богодухівського району у складі Богодухівської, Валківської, Золочівської, Краснокутської та Коломацької територіальних громад!

28.07.2022

28 липня, в День хрещення Київської Русі, Україна вперше відзначає День Української Державності. Цей день встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

В День Української Державності висловлюю вдячність Богодухівській райдержадміністрації, депутатам обласної, районної, міських, селищних рад, керівникам громад Богодухівського району, посадовим особам місцевого самоврядування, волонтерам, громадським організаціям за підтримку розвитку місцевих громад, вирішення питань і проблем місцевого значення, допомогу ВПО, ЗСУ, іншим військовим формуванням, що наближають перемогу українського народу у війні проти агресора, а також за активну роботу у зміцненні Української Державності.

Від щирого серця бажаю Всім українцям міцного здоров’я, добра та миру, національної єдності та солідарності у прагненні захищати свій народ, свою Державу, свій вибір на подальше життя та глибокої віри у гідне майбутнє України! Разом переможемо!

Голова Богодухівської районної ради                                                                  Юрій ЯЦИНА