Дорогі жінки, любі наші матері!

14.05.2023

Від щирого серця вітаю Вас з одним з найтепліших і найдушевніших свят – Днем матері!

Цей прекрасний день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за безмежну любов, постійну турботу, ніжність і ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас радість життя – МАМІ.

Дякую Вам, дорогі наші матері, за Ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за Ваші терпіння і витримку.

За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

Низький доземний уклін, шановні матері, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

Усім Вам, наші дорогі мами, турботливі бабусі, кохані дружини, міцного здоров’я! Будьте завжди усміхнені, сповнені невичерпної сили духу, життєвої енергії та наснаги! Тепла та затишку Вам, злагоди і душевного спокою! Нехай здоровими і люблячими будуть Ваші діти, нехай панує у Ваших родинах мир і злагода!

У цей день хочу побажати перемоги, міцного здоров’я Вам і Вашим дітям! Злагоди у сім’ях! Опіки і благодаті Вам від Богородиці!

Зі святом Вас!

ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ! СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою,
Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА