Дорогі богодухівці!

07.08.2018

Щиро вітаю усіх з Днем міста Богодухів та 75-ю річницею визволення Богодухова від нацизму!

У житті кожного з нас бувають свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День наро­дження рідного міста.

Наше місто особливе, і, як у людини, у нього є характер. Всі ми любимо Богодухів, для нас він найкраще місто на Землі. Тут перетинаються долі і надії людей, з’єднуються традиції минулого і сьогодення. І тому у ці святкові дні ко­жен з нас відчуває себе частиною великої дружньої родини.

На нашій землі відбулось багато визначних подій, що сяга­ють корінням у давнину століть. Сьогодні ми згадуємо тих, хто у роки Другої світової війни захищав Богодухівщину від ворога. Подвиг воїнів-визволителів непідвладний часу, як і без­межна вдячність всім, хто відстояв наше місто, наш край. Вічна пам’ять героям!

Переконаний, що всі здобутки міста не були б можливими без працьовитих, щедрих і талановитих людей, які своєю невтом­ною працею примножують його славу. Дякую вам за добрі справи та безмежну любов до рідного краю. Здоров’я вам, щастя, злагоди та благополуччя.

У День міста запрошую жителів та гостей розділити радість свята і бажаю усім гарного настрою, незабутніх вражень і довгоочікуваних зустрічей!

Зі святом!
Голова районної ради                                                                               Сергій Панов

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.