Допомога і підтримка ВПО в умовах воєнного стану - це те що в пріоритетах, це те що обʼєднує!!!

26.04.2024

Вчора голова Богодухівськоі районної ради Юрій ЯЦИНА разом із заступником начальника районної військової адміністрації Олександром Дейнеко здійснили робочу поїздку в одну із громад району з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають у місцях компактного спільного перебування.

Дякуємо Народному депутату України Вікторії Кінзбурській - засновниці Благодійного Фонду «Кінза Харків» та його керівнику Ігорю Кінзбурському, представнику благодійного фонду Ігоря Вовчанчина - Олександру Деркачу за виконання гуманітарної місії у нашому районі, завдяки якій родини вимушених переселенців отримали продуктові та гігієнічні набори.

Корисним було і спілкування з керівниками місцевої громади, першим заступником міського голови Ігорем Нізельковським та секретарем міської ради Людмилою Іванською з приводу актуальних проблем сьогодення. Намічено і подальші плани для активної співпраці як з фондом, так і з районною владою.

Всі поставлені питання громадянами взяті у роботу для подальшого їх вирішення по суті.

На цій зустрічі панувала позитивна і приємна атмосфера і гарний настрій, подякували Захисникам і Захисницям, обговорили напрямки покращення умов для проживання, намітили плани на перспективу, але з непохитною вірою в ЗСУ і сили оборони, вірою в українську державність, яка виборюється у важких боях і звитязі кожного Українця!

Тримаймося РАЗОМ!

Слава Україні!

Слава її Героям!!!