День журналіста України

06.06.2024

Шановні керівники та працівники засобів масової інформації!

Щиро вітаю  вас із професійним святом – Днем журналіста України!

6 червня в Україні відзначається День журналіста – професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів.

Журналіст – це дуже відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато журналістів ризикують життям, щоб показати світу правду про бойові дії. Це не лише екстремальні зйомки, актуальні інтерв’ю та яскраві статті, а ще й правдива інформація, донесена до кожного читача та глядача.

Дякую  журналістам, які продовжують працювати в умовах війни, доносити правду про російську агресію та відкривати світу очі. Хтось доносить новини з передової, хтось спілкується з людьми з окупованих територій, хтось повідомляє повістку дня зі студії, хтось пояснює та дає поради на сайтах та через соціальні медіа. Робота журналіста може бути різною, але усіх них об’єднує одна мета – боротьба на інформаційному фронті та підтримка бойового духу українців.

В умовах повномасштабного наступу рф журналісти перетворилися на справжніх воїнів, які невтомно боронять інформаційний фронт.

Вічна пам'ять мужнім журналістам, яких забрала ця війна.

Бажаю Вам, шановні журналісти, об'єктивності у творчості, свободи та незалежності у професійній діяльності, добрих новин, високих рейтингів, поповнення аудиторії, а також міцного здоров'я, сімейного благополуччя, витримки та наснаги, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики.  

Богодухівська районна рада завдячує керівникам та працівникам друкованим засобам масової інформації району, адміністраторам офіційних веб-сайтів, інтернет ресурсів за активну співпрацю з районною радою, міськими, селищними радами та забезпечення національного спротиву в умовах воєнного стану.

Творчих успіхів вам, цікавих новин і вдячних читачів!

Продовжуйте і надалі так гідно тримати наш інформаційний фронт, разом рухаємося до перемоги!

З повагою до вас і до Вашої важливої, творчої праці,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА