День Збройних Сил України

06.12.2023

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби!

 Дорогі Захисники і Захисниці України!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Сьогодні служити в лавах Збройних сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ, свою землю і свою Батьківщину. Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.

Сьогодні на долю військовослужбовців Збройних сил України – нащадків славних українських вояків – випало важке випробування війною. Й наші воїни щодня гідно складають цей іспит на мужність і любов до України. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, кожен громадянин може долучитися до захисту України, в різних своїх можливостях, методах, допомозі.

Висловлюю шану матерям і батькам, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму  і в цей час боронять нашу землю. Доземний уклін вам і людська шана.

Переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантом стабільності та суверенітету України.

Щиро вдячний військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Прийміть слова вдячності за вашу мужність, високий професіоналізм, бойовий вишкіл.

Дякую  волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Вони загинули за те, щоб ми мали змогу жити вільними людьми.

Також у цей святковий день щиро дякую ветеранам війни та Збройних сил України за бойовий і трудовий героїзм, за великий внесок у військово-патріотичне виховання молоді.

Бажаю вам, захисники й захисниці України, щоби викарбуване в серцях гасло «За Україну, за її волю!» надихало вас на славетні бойові подвиги та нові звершення в благородній справі – служити українському народу.

Від щирого серця бажаю нашим військовослужбовцям віри у перемогу, мирного неба, найшвидшої перемоги, міцного здоров’я,  злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі, військової вдачі, а їхнім сім’ям – Героїв, які завжди повертаються додому!

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Героям Слава!

Бережи вас, Боже!

Разом до Перемоги!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА