День затвердження Державного прапору України

28.01.2021

28 січня було офіційно затверджено Верховною Радою України синьо-жовтий стяг Державним прапором України.

Тому цей день можна назвати святом всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Церемонія підняття прапора в кожного українця викликає найкращі патріотичні почуття та гордість за свою Батьківщину.

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

Впевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

Від усього серця бажаю Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА