День визволення України від нацистських загарбників

26.10.2018

28 жовтня – це один з найвизначніших і важливих днів для нашої держави і суспільства. Це День визволення України від нацистських загарбників!

В цьому році ми святкуємо 74-ту річницю, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам визволителям, усім хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

Це велике свято для кожного з нас, та, нажаль, воно затьмарене подіями, які відбуваються на сході країни. Віримо, що наш народ зробить все можливе для встановлення миру на рідній землі.

Сьогодні, ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, котрі дожили до цих світлих днів, складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Українці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Традиційно керівництво району взяло участь у заході покладання квітів до Меморіалу Слави в честь визволення нашої держави.